Friday, October 16, 2009

Erti KAWAN di dalam sebuah PERTEMPURAN

14 Oct lalu aku dimasukkn ke hospital.Aku rasa x perlu lah aku bercerita panjang tentang kemasukkan aku ke hospital.Apa yg pasti aku dimasukkan ke sana bukan kerana mempunyai masalah mental yg kronik.

3 hari terlantar di hospital.Tanpa sebarang sokongan dari mana² pihak.Akhirnya aku dibenarkan keluar pada hari jumaat.Perkara pertama yg aku lakukan ialah menghidupkan handphone cokia murah persis batu utk lontaran anjing.Dari situ aku lihat berduyun² mesej masuk.Dari pelbagai manusia dengan kata² yg berbaur kerisauan.

Di sini aku hanya nak bgtau setelah 3 hari di hospital.Aku semakin pulih.Cuma lemah² tu masih ada.Trimas utk kawan² yg bertanya khabar.Tak putus² call walaupun x dapat.HAHA!Thx TAQIE,PATINJO,MAMAK,HARKEEM,AYUE,JIME,ADIK,TULANG.

Realitinya..hanya berapa kerat saja yg berada disisi ketika aku susah.

So pada yg senang bersama..susah main jauh² tu...

LU PERGI LA MAIN JAUH²..WA TALAK HELAN LA BLADER!

Cheers!

4 comments:

  1. weeeeeeeeee~
    eleh2 org call almost 10min
    korek2 why die msk hosp!!
    tp rahsie2! poyo x? HAAHA

    ReplyDelete
  2. babi je . aku dapat aje msg abg kau tu . aku call2 . ari2 call sial . mmg tak dapat . yg msg number akem tu pun aku yg suruh kot. tgk2 dapat plak . teruk kau ni moron! BAGITAU APEPASAL BIBIR PECAH ???????

    ReplyDelete