Sunday, January 31, 2010

Pen-CIPLAK atau Peminat?

Tadi hati aku tiba² tergerak nak search nama blog aku guna google.
Korang tau ape yang aku jumpe?
Aku jumpa dua blog yang membuatkan aku tersenyum.


BLOG PERTAMA

http://tragedykids.blogspot.com/

*Nama blog ni sempena nama clothing TRAGEDY KIDS[ape itu tragedy kids?tgk myspace aku] dan paling menggelikan hati hampir SEMUA entry yang dia terbitkan adalah dari blog aku.

HEBAT kn?kn?kn?
HAHA!


BLOG KEDUA

http://aizadh.blogspot.com/

*Nama yang sama juga."Streetkidsvoice".dan yang penting ada xNOHpatutdiBUNUHx.HAHA!itu nick myspace aku yang lama.Tapi ada sikit benda yang boleh dibanggakan.Dia tulis entry dia sendiri.
SYABAS!


Nak kata bangga tu taklah.Tapi terasa jugak la sbb ada org yg jadikn aku sebagai influence diorang.
HAHA!
Tapi kalau boleh guna idea sendiri.Nak ciplak ok je.Tp masalah sekarang aku kenal kau pon takk.
Ape cer bro?

kepada tuan punya blog silalah BUZZ aku ye.Nak sgt tau sape korang.


Cheers!

5 comments:

  1. haha blog aku pun ramai penciplak dow.. cilaka

    ReplyDelete
  2. hey!!
    entry jime pon dier copy !!!
    GEEZ !!

    ReplyDelete
  3. alah, depa dh pdm ler! sirap betol!

    ReplyDelete
  4. wahh . . u raww lahh tuh . kisah nyea .

    ReplyDelete