Monday, December 28, 2009

Bodoh Bertingkat² macam Sani Ekspress

Aku tak tau la ni soalan SPM atau exam akhir tahun.
Yang aku tau budak cina dalam ni mmg bodoh bertingkat².Aku pon xtau bape tingkat dia pnye bodoh.
Sampai tak boleh kira.



Dia boleh dok cerita pasal zina ape sume.Lampu ade lampu takde.
Ayyooo CHA?!
Yenna?!

Kertas 2 pulak dia siap cerita pasal dewa china dgn iblis ape sume.
TOM CRUISE pon ade.
Ape kes?
hahaha!



Bukan lah nak menghina ke ape.
Sbb aku tau dia cina bukit makan babi.So kita kena paham.
Tapi kalau korang lah yang jadi pemeriksa.
Agak² ape reaksi korang ek?

8 comments:

  1. ayen mana kau dapat benda ni?
    smart ah cina 2.

    ReplyDelete
  2. hahaha....
    bukan nak kutuk orang china
    tp kutuk budak yang buat nih
    kesian mak ayah dia
    pnat2 srh pg skolah
    tulah,
    blikan lg komik byk2 kt budak2

    pengaruh komik kuat tuh
    hahaha

    ReplyDelete
  3. aku tak pernah tergerak tgn nak tulis paper sej mcm nih even pale xde idea.

    haha
    gile ah.

    ReplyDelete
  4. hahaha
    pecah gile esei sejarah dye
    ;D
    tulisan bapak sakai
    ;D

    ReplyDelete
  5. aku x prnh terpikir nk jwb mcm ni.

    ReplyDelete
  6. haha . sumpah bdoe lahh budak nih .
    aku dapat aku na salute ngan middle finger aku .

    ReplyDelete