Sunday, December 20, 2009

RTW atau RADIO ROSAK?

Tarikh asal RTW tahun ni sebenarnya 19 Dec 2009 dan bertempat di Sunway Lagoon.Tapi atas masalah yang tak dapat dielakkan venue dan tarikh bertukar pada 26 Dec iaitu bersamaan tarikh Konsert RADIO ROSAK.

Asalnya memang aku nak pergi RTW sebab SECOND COMBAT ada sana dan dikhabarkan itu last show mereka.Tapi disebabkan tarikh sama dengan RADIO ROSAK aku tak jadi pergi.Sebabnya?

RTW lebih kepada konsert kawan².Hampir kesemua mereka yang bermain di RTW nanti adalah rakan² kepada organizer.
itu mungkin dan aku tidak menuduh.
Lihat saja pada setlist band yang bermain dan anda kira berapa yang anda betul² kenal.Rasanya sedikit..
Cuma 3 band di dalam setlist dipilih sendiri oleh abg.rom dan salah satunya adalah second combat.
Ia bukan soal mereka yang bermain dikenali atau tidak..ia soal layakkah mereka bermain utk pentas sebesar RTW?
Dan aku pula bukan ingin menyalahkan mereka yang bermain..yelahh,siapa yg tidak mahu bermain di pentas RTW kan?
Di sini silapnya adalah organizer.Jika kita lihat RTW 8 ramai diantara kita yang tidak berpuas hati dengan band yang bermain dan utk RTW 9 mereka ulangi kesilapan yang sama.Tapi kesilapan kali ini lagi teruk..se teruk SAMPAH!

last show second combat di RTW?aku rasa bukan..dan harap² ia memang bukan.HAHA!
yelahh setelah hampir 10 tahun berjuang dalam scene.Takkan nak habis dgn pentas RTW dimana anda diberi kontrak utk bermain tidak lebih dari 3 lagu.Kalau lebih..paham² laaa..
3 lagu utk last show?WTF?! HAHA!
Lu fikir la sendiri..


Mari ke RADIO ROSAK.
Wings dan SEARCH ada disana.
Untuk mereka yang tidak berkesempatan ke konsert Di Awan Biru yg lepas.Ini peluang terbaik anda utk melihat mereka beraksi.


ROCK THE WORLD 9 vs RADIO ROSAK
agak² lu org mana lagi ramai?
Sama² kita tgk.



*GEMURUH-Search&Wings

4 comments:

  1. xpegi mane2.
    ddk rumah best
    HAHA :P

    ReplyDelete
  2. sxc last ke?..aq tgk flyers tok BOLD sxc ad performe?..

    ReplyDelete
  3. rtw mcm gampang, ada 3stge mnyusah kan org. hidup, semua lah! second combat last prfme, mmg tk ptot lah, dh bukan buat dkt main stge, menggelabah nya. nsin RR ditunda, sbb aku nk pg jugak.

    RR ditunda sbb tak ada permit yeeee, bukan sbb sma tarikh dgn rtw.

    hahahahaha

    ReplyDelete